Fri fragt over 500 DKK // Åben når du har tid! // Butik i Kolding

Lystfiskerparadiset

Tilmelding til Ny Put And Take's indledende runde hos Lystfiskerparadiet i Egtved den. 25/05/2024 Fra kl 08.00 til 13.00

Konkurrencen bliver afholdt i vores "Store Sø" - Der er plads til 35 deltagere og deltagerprisen er 300kr pr. mand. - Det er først til mølle.
Tilmeldingerne starter d. Mandag d. 29/01/2024

Hvordan Deltager man?

Tag kontakt til os på Telefon 22513147 eller via Mail på info@kjf.dk - Betal på Mobilepay, når betalingen har fundet sted og du har fået en bekræftigelse, er du med i Konkurrencen. Når pladserne er fyldt vil der blive lukket for tilmeldingen.
Det vil være muligt at købe Pizza og drikkevarer på dagen fra kl 12.00.

Læs mere på vores Facebook, skriv eller ring endelig hvis du har spørgsmål mm.

Vi ser frem til hyggelig dag.

"Lystfisker Paradiset ligger i den smukke vejle å dal, tæt ved randbøldal statsskov. De unikke omgivelser er med til at gøre vores søer til nogle af Danmark smukkeste. Lystfisker Paradiset er i dag forpagtet af Kolding Jagt og Fiskeri, der har forpagtet søerne siden Foråret 2022.

Vi ønsker at have en Put & Take sø hvor alle føler sig velkommen, og hvor der skal være plads til alle mennesker. Både familier og de mere inkarneret lystfiskere.

I højsæsonen sætter vi typisk fisk ud dagligt, antal variere alt efter hvor mange besøgende der har være, og vi gøre alt hvad vi kan for at sætte ud så der altid er noget at fange". I søerne kan du bla. fange regnbueørreder, guldørreder, kildeørreder og bækørreder.

Om Søerne: Lystfisker Paradiset består af 4 søer, der variere meget i dybde, dog fælles for alle søerne er der forefindes steder med op til 5-6 meter dybe. Dette gør søerne er ret attraktive at fiske i om sommeren da der næsten altid er kølige steder for fiskene at stå. En anden ting der er lidt specielt ved netop lystfisker Paradiset er at søerne er kildevæld der kommer op af undergrunden, så det er nok noget af reneste put & take fiskevande i Danmark.
- Følg med på Facebook og Instagram -