Fri fragt over 500 DKK // Åben når du har tid! // Butik i Kolding
Sø 1 er lukket i morgen Lørdag d. 15/06-2024 fra Solopgang til kl 16.00 . Tak for jeres forståelse. - Knæk og bræk

"Lystfisker Paradiset ligger i den smukke vejle å dal, tæt ved randbøldal statsskov. De unikke omgivelser er med til at gøre vores søer til nogle af Danmark smukkeste. Lystfisker Paradiset er i dag forpagtet af Kolding Jagt og Fiskeri, der har forpagtet søerne siden Foråret 2022.

Vi ønsker at have en Put & Take sø hvor alle føler sig velkommen, og hvor der skal være plads til alle mennesker. Både familier og de mere inkarneret lystfiskere.

I højsæsonen sætter vi typisk fisk ud dagligt, antal variere alt efter hvor mange besøgende der har være, og vi gøre alt hvad vi kan for at sætte ud så der altid er noget at fange". I søerne kan du bla. fange regnbueørreder, guldørreder, kildeørreder og bækørreder.

Om Søerne: Lystfisker Paradiset består af 4 søer, der variere meget i dybde, dog fælles for alle søerne er der forefindes steder med op til 5-6 meter dybe. Dette gør søerne er ret attraktive at fiske i om sommeren da der næsten altid er kølige steder for fiskene at stå. En anden ting der er lidt specielt ved netop lystfisker Paradiset er at søerne er kildevæld der kommer op af undergrunden, så det er nok noget af reneste put & take fiskevande i Danmark.
- Følg med på Facebook og Instagram -