Fri fragt over 500 DKK // Åben når du har tid! // Butik i Kolding

Härkila

Härkila

Topkvalitets Jagttøj - Kun det bedste er godt nok.


Härkila er toppen af poppen når det kommer til Jagttøj. De er kendt for kun at bruge de bedste materiale og har ekstrem høj service på deres produkter. Er du typen der kun vil have det bedste så er Härkila helt sikkert Mærket for dig.

Härkila bruge patenseret produkter i deres tøj, og du kan bla. finde Gore-Tex produkter til Jagt fra Härkila

"Härkila er et varemærket skabt af jægere til jægere Innovation og specialisering var vigtige faktorer, da Kjell Lennartsson grundlagde Härkila. Det allerførste sæt blev udviklet specifikt til elgjagt og var starten på partnerskabet med GORE-TEX som de første inden for jagtindustrien. Siden da har vi ekspanderet til mere end 50 lande og har cementeret vores position som førende inden for branchen med kontinuerlig udvikling af teknologier, design og produkter. Én ting har dog ikke ændret sig: kvaliteten af vores produkter.

Härkilas produkter er designet til jægere, der stiller høje krav til deres udstyr. Henvender sig til ambitiøse, passionerede og professionelle jægere. Vores produkter er lavet til jægere, der vil have udstyr som aktivt løfter deres evner, hvor detaljerne er så grundigt gennemtænkt, at det tager os flere år at bringe et produkt fra skitse til forretning.

Fra de bedste til de bedste – eller de, der ønsker at være det.

Stol på os, hvad angår udstyr. Stol på dine instinkter hvad angår jagten."
< 1 2 3 4 5 6 >