Fri fragt over 500 DKK // Åben når du har tid! // Butik i Kolding

NAM

NAM

Nam - Produkter der er lavet til at fiske


En klog mand sagde engang: "I begynderens sind er der mange muligheder. I ekspertens sind er der få." Vi har bygget vores brand omkring denne filosofi i alt, hvad vi gør. Vi mener, at dette er katalysatoren til at skabe noget stort.

Vi har tilkaldt nogle af de bedste sind i branchen for at hjælpe os med at skabe produkter med det ultimative mål at lave det bedste udstyr muligt. Vi tror på, at mange sind fører til en bedre resultat end få, og vi tror, det hjælper os med at lave et bedre endeprodukt.

Gennem årtusinder har menneskets definerende karakteristik været at innovere og konstant stræbe efter noget bedre; det er indbygget i vores DNA. Vi tager denne tilgang med ind i alt, hvad vi laver. Jo mere vi ved, desto mindre ved vi, og alt er muligt. Dette er grunden til, at "Nám" på oldnordisk betyder "Læring." Denne attitude er en del af processen, der går ind i alt, hvad vi skaber.

Vores saga er kun lige begyndt, men med årtiers erfaring i branchen så vi behovet for noget anderledes. Vi sigter mod at lave et produkt, der er din forbindelse til den naturlige verden, for vi er ikke kun fiskere, men også meget mere. Floderne og bjergene er karaktererne i din egen historie, fiskene er dine Muise, der hjemsøger dine tanker og drømme om dem, der er blevet fanget, og dem der er sluppet væk. Dette er, hvad der definerer os. Dette er grunden til, at vi fortsætter og stræber altid efter at udfordre grænserne for, hvad der kan gøres.

Du kan se os ofte, eller du har måske aldrig hørt om os. Vi ved meget, men der er meget mere, vi ikke ved.

Vi er Nám.