Fri fragt over 500 DKK // Åben når du har tid! // Butik i Kolding

Patagonia

Patagonia
Patagonia er et velrenommeret brand inden for outdoorbranchen, der prioriterer bæredygtighed og etisk produktion af deres tøj. Udover deres engagerede værdier tilbyder Patagonia også førsteklasses waders og tilbehør til fiskeri. Her på siden finder du vores brede udvalg af Patagonia-produkter, inklusive deres outdoor-kollektion samt fiskeudstyr såsom waders, tasker, vadestøvler og meget mere. Dyk ned i vores sortiment og find de perfekte udstyr til dine eventyr i naturen med Patagonia.

Hvad er Patagonia? Hvis man spørg dem eller os for den sags skyld, så er de en ret unik virksomhed, læs mere her under hvorfor.

Integritet

Vi undersøger vores praksis åbent og ærligt, lærer af vores fejl og overholder vores forpligtelser. Vi værdsætter integritet i begge betydninger: At vores handlinger matcher vores ord (vi følger op på det, vi siger), og at alt vores arbejde bidrager til en funktionel helhed (vores helhed er større end summen af vores dele).

Miljøbevidsthed

Beskyt vores hjemplanet. Vi er alle en del af naturen, og enhver beslutning, vi træffer, er i konteksten af den miljøkrise, der udfordrer menneskeheden. Vi arbejder på at reducere vores påvirkning, dele løsninger og omfavne regenerative praksisser. Vi samarbejder med græsrodsorganisationer og frontlinjefællesskaber for at genoprette lande, luft og farvande til en tilstand af sundhed; for at standse vores afhængighed af fossile brændstoffer; og for at adressere de dybe forbindelser mellem miljømæssig ødelæggelse og social retfærdighed.

Retfærdighed

Vær retfærdig, retfærdig og anti-racistisk som virksomhed og i vores samfund. Vi omfavner det nødvendige arbejde for at skabe lighed for historisk marginaliserede mennesker og omorganisere prioriteterne i et økonomisk system, der værdsætter kortsigtet ekspansion over menneskelig trivsel og trivselsfællesskaber. Vi erkender smertefulde historier, konfronterer fordomme, ændrer vores politikker og holder hinanden ansvarlige. Vi stræber efter at være en virksomhed, hvor mennesker fra alle baggrunde, identiteter og erfaringer har magten til at bidrage og lede.

Ikke bundet af konventioner. Patagonia gør det på deres måde.