Fri fragt over 500 DKK // Åben når du har tid! // Butik i Kolding

Geoff Anderson

Geoff Anderson
Geoff Anderson er en lille, energisk, dansk virksomhed med rødder i sportsfiskeri. De første produkter så dagens lys i 1998. De sætter en stor ære i, at beklædningen produceres på bæredygtig vis og med respekt for brugeren. Med bæredygtig mener de i særdelshed: Lang produkt-levetid. Deres valg af materialer, design og produktionsmetoder sigter altid efter bæredygtighed på den lange bane.

De arbejder så vidt det er muligt kun med giftfri, Øko-tex certificerede/testede produkter. Mange af disse er enten købt genanvendt, eller også kan de genanvendes. Faktisk kan de som en af få prale af at have en både genanvendelig og nedbrydelig membran-teknologi. Alle deres produkter er fri for skadelige, frie partikler.

De fleste af deres underleverandører samt producenter er underlagt en administerende enhed, som holder øje med, at hele forsyningskæden arbejder ansvarligt. De forbinder deres leverandører og fabrikanter i et netværk for at fremme et sundt, åbent og ikke mindst ansvarligt slutresultat.

Udviklingsarbejdet foregår i Europa, så det er helt naturligt, at deres leverandørnetværk er skandinavisk. Det sikrer kvalitet og ordnede produktionsforhold. Det betyder i praksis, at stort set alt fra den vandtætte tape til lynlåse og de mindste knapper er kvalitetskontrolleret og styret fra Europa. Flere af deres fabrikanter er oven i købet europæisk ejet i et enkelt tilfælde endda dansk.

I dagligdagen forsøger de at nedbringe emballagemængden og pakkernes størrelse, ligesom der primært genanvendes kasser til forsendelse.

Endelig har de fokus på, at eventuelle reklamationer ikke bare skal ombyttes, men når det giver mening repareres lokalt.

Og måske vigtigst af alt, så gør de deres allerbedste for at fremstille slidstærke produkter, som forbrugerne kan have glæde af i rigtig mange år. Mange af deres produkter har en meget lang levetid og er en skarp kontrast til andre dele af tekstilindustrien – og køb-og-smid-væk-samfundet generelt.

< 1 >